Bekendmaking Paasmand | Markten Almere

De Paasdagen staan weer voor de deur. Speciaal voor jouw Pasen hebben de ondernemers van de markten Almere een lekker pakket (1x) samengesteld.

De winnaar moest raden hoeveel eitjes er hier op onze marktkraam liggen. In totaal lagen er 139 zakjes met eitjes op tafel. Elk zakje Paaseieren bevat 3 eitjes. In totaal kom je dan op 417 Paaseitjes op de marktkraam.

Onze Facebook winnaar die er het dichtste bij zat met – een verschil van slechts 6 eitjes! is Fina Kool. Fina telde in totaal 411 eitjes. Fina, van harte gefeliciteerd! We sturen je een berichtje via Facebook.

Zaterdag 20 april kan je de Paasmand ophalen op de markt in Almere Stad.

Op de foto met de Paashaas op de markt Almere

Kom gezellig langs aanstaande zaterdag en ga op de foto met één van onze Paashazen op de markt. Misschien spot je er wel één en krijg je iets lekkers!

Geef je op voor de nieuwsbrief van de markten Almere – hierdoor blijf je altijd op de hoogte van de wekelijkse aanbiedingen van de markt Almere én aankomende winacties. Zaterdag 20 april wordt de Paasmand uitgereikt op de markt in Almere Stad.

Inschrijven winactie keyboard_arrow_right

Op de markt kan je terecht voor al jouw heerlijke Paasboodschappen. Een lekker stuk kaas, vers brood of verse jus. Bekijk hier alle wekelijkse aanbiedingen van de markten Almere.

Tot snel op de markt Almere,

Mogelijk gemaakt door de marktondernemers Markten Almere

 

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen