Uitjes op Vaderdag – Nationale Oldtimerdag en meer

Zoek je nog een leuk uitje voor Vaderdag, waarbij paps zich even lekker kan uitleven en in de watten gelegd wordt? Wij hebben nog wel een gouden tip voor jullie. Een gouwe ouwe tip, welteverstaan. Vaderdag valt namelijk samen met de Nationale Oldtimerdag in Lelystad. Dus houdt jouw vader van oldtimers? Lees dan zeker verder!

Nationale Oldtimerdag

De naam zegt het al, een dag vol, maar dan ook echt vol met oldtimers. Op dit jaarlijks terugkerende evenement voor historische automobielen vind je zo’n 400 oldtimers. Het event is dan ook niet zomaar uitgegroeid tot de grootste in haar soort in Nederland.

Deelnemers

De deelnemers zijn ingedeeld in verschillende klassen. Van klasse A (tot 1904) t/m klasse F (1961 – 1970). Dat wordt dus je ogen uitkijken voor van alles uit de jaren ’90. Naast het kijken naar deze beauty’s is er ook een aanvullend programma met mobiele kijkobjecten, muziek, straattheater, een heuse automobiliamarkt en van alles aan hapjes en drankjes. En extra leuk; de toegang is gratis. Als dit geen blije vader oplevert weten wij het ook niet meer!

Het volledige programma van de 35e editie van deze Oldtimerdag vind je hier.

Nog meer oldtimers

Is paps nog niet uitgekeken na deze dag vol oldtimers? Dan zijn er nog wat extra oldtimer-verrassingen te vinden in Nederland op 16 juni!

Vader(Verwen)Dag

Op de Vader(Verwen)Dag in Arcen vind je naast een barbier, Haka-workshops, lokaal bier en barbecuehapjes ook diverse prachtige oldtimers. Speciaal voor alle vaders naar Arcen gehaald!

Back to the Fifties

In Roosendaal ga je Back to the Fifties! Een gratis toegankelijke familiedag met live bands en een hele hoop klassieke auto’s en motoren.

Wheels for Wishes

Doet je vader zelf graag ook mee? Dan moet je bij Wheels for Wishes in Hoeven zijn. Dit is een unieke toertocht door West-Brabant waarbij oude en nieuwe auto’s elkaar ontmoeten. Extra bonus: Met deze toertocht wordt geld ingezameld voor de stichting Make-A-Wish.

Nostalgische Jaarmarkt

In Dorst kan je vader helemaal losgaan in nostalgie. Allerlei prachtige oude voertuigen worden hier tentoongesteld op Vaderdag.

Geniet

Laat je inspireren door de Tips&Weetjes van de markt.

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen