Leukste vaderdagcadeaus van de markt

Ja, moeder heeft haar verwendag gehad in mei. Het wordt bijna weer tijd voor de volgende. Moeder- maakt plaats voor Vaderdag! En ook voor vaders vind je van alles op jouw favoriete markt.

Misschien vindt je vader het ook wel heel erg leuk om een mooi boeketje bloemen te krijgen! De bloemenvader komt in elk geval niks tekort met de mooiste bosjes.

Maar wat shop je voor een ander soort vaders? Daar zit maar één ding op; de markt op! Kijk rond, proef de sfeer en zoek iets uit waar je vader blij van wordt. Of lees onze tips natuurlijk. Want wat inspiratie kan vast geen kwaad. Kijk voor de grote hoeveelheid vaders die liever iets stoerders krijgt snel even hieronder.

Vlees, vlees, vlees

Voor de fanatieke grillmaster hoef je slechts een tripje naar jouw favoriete markt te maken. Hier kun je compleet losgaan met het beste vlees. Win-win, want jij haalt er ook nog eens een gezellige barbecue uit!

Weet je vader stiekem eigenlijk helemaal niet zoveel van goed vlees grillen op de barbecue? Lees dan vooral ook nog even onze ultieme BBQ tips door, of neem een kijkje bij de recepten voor het perfect gekruide, gegrilde vlees.

Borrelen

Man, vrouw, millenial, hipster, student. Het maakt allemaal niet uit. De meeste mensen vallen al snel in de categorie borrelliefhebber. Is jouw vader er ook zo eentje? Ga dan voor wat bijzondere speciaalbiertjes met borrelhapjes.

En voor die hapjes zit je goed bij jouw favoriete markt. Net als voor moeder kun je hier eigenlijk ook recht op de kaas- of notenkraam aflopen. Er is zelfs heerlijke bierkaas die het heel goed doet met een koud biertje! Of ga voor een lekkere gebrande notenmix of heerlijke droge worst. En dan gezellig borrelen met Pa!

Dress to impress

Heb je zo’n typische kantoorvader die elke dag in z’n fancy outfit naar werk gaat? Of is het gewoon een stylish figuur? Wie zegt dat je nette kledingaccessoires van dure merken moeten zijn om van goede kwaliteit te zijn?

Kom maar eens langs jouw favoriete markt en ontdek het. Zoek bijvoorbeeld een mooie broekriem uit (wel eentje die bij z’n schoenen past natuurlijk) of een kekke stropdas. Ook voor dat lekkere geurtje om de look helemaal af te maken, kun je op veel markten terecht.

“Hoe laat is het eigenlijk?”

Hoor je je vader dat regelmatig zeggen? Of is het meer een “Oh shit, ik ben al laat” type? Dan kan hij vast wel een steuntje in de rug gebruiken. Of om de pols, om precies te zijn. Op de markt zoek je een mooi én praktisch horloge uit voor die chronische te-laat-komers van vaders.

Extra bescherming voor Pa

Of misschien zit je wel met een vader die de allernieuwste gadgets écht niet kan weerstaan (hij is niet de enige). Dan kan hij wel wat extra bescherming gebruiken als hij z’n telefoon van €1100 weer eens zomaar in z’n broekzak stopt. Zoek maar uit bij de kraam met telefoonhoesjes op jouw favoriete markt. Weer zo’n heerlijk praktisch en leuk cadeau.

Natuurlijk is er nog veel meer te bedenken voor elk type vader. De beste manier om inspiratie op te doen is toch echt even wat kraampjes afstruinen. Wie weet kom je het ultieme cadeau voor jouw vader vanzelf tegen!

Geniet

Laat je inspireren door de Tips&Weetjes van de markt.

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen