Lastminute cadeautips Moederdag

Kom je er ook nu opeens pas achter? Het is bijna Moederdag! Dat is natuurlijk hét moment om jouw favoriete, leuke, gezellige moeder eens in de watten te leggen. Maar laten we eerlijk zijn, soms ben je gewoon nét even te laat. Misschien heb je wel alle reclames, etalages en aankondigingen gemist. Of heb je het net iets te lang op je to-do-lijstje laten staan.

Heb je nog maar een paar dagen om iets leuks, liefs en persoonlijks te bedenken én uitvoeren? Geen nood. Jouw favoriete markt to the rescue! Je kunt namelijk prima een lastminute cadeautje of creatie scoren dat er wel lekker gelikt uitziet. Hoe dan? We noemen wat opties voor je op.

DIY-kaarten van de markt

Kom je weleens langs de kaartenkraam op jouw favoriete markt? Daar vind je van alles aan do it yourself-kaarten en knutsels met instructie. Zo zet je snel een kaart in elkaar op jouw manier. Persoonlijk en leuk om te doen. Schrijf er een persoonlijke boodschap op, en combineer het met een mooi bloemetje van de markt.

Foto’s, foto’s en nog meer foto’s

Vind je dat het wel nog wat persoonlijker kan? Ga dan aan de slag met foto’s. Je kunt tegenwoordig van alles met filters, leuke effecten en frames. Of wat dacht je van een mooie collage van jullie tijd samen? Dat is altijd een hit én lekker last minute. Je kunt foto’s gewoon heel mooi (laten) uitprinten op fotopapier.

Kant-en-klare cadeaus van de markt

Voor elk type moeder valt er wel wat te scoren op de markt. Van heerlijke kaasjes, nootjes en andere culinaire hoogstandjes tot kleding en accessoires. Heb je een fashionista-moeder, bloemenmoeder of lekkerbekmoeder? Voor ieder wat wils! Lees hier ons overzicht van cadeau-ideeën per type moeder.

Ontbijt op bed

En natuurlijk kunnen we het ontbijt op bed niet overslaan. Daar maak je bijna iedereen wel blij mee! En dat is natuurlijk ook een topper als je last minute aan de slag wilt. Op jouw favoriete markt haal je het verse brood, heerlijk vers fruit en andere nodige ingrediënten. Hiervoor wat extra tips? Lees dan ons artikel over Moederdagontbijtjes!

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen