Knippen met Marion – Waxinedoosje met beste wensen

Op de markt vind je niet alleen heerlijke verse etenswaren, mooie beenmode, telefoonhoesjes en bloemen. Je vindt er ook alles om je creatieve dorst te lessen. Bij de hobbykraam vind je hobbyartikelen, kaarten en andere leuke en nuttige prulletjes. Ook voor al je mooie kaarten kun je de dus gewoon op de markt zijn! Ook voor kaarten met een persoonlijke twist. Je kunt namelijk zelf je wenskaarten knippen. Geen stijve, onpersoonlijke kaart dus, maar een mooie, vrolijke én persoonlijke kaart om naar je geliefden te sturen. Hoe dan? Daarvoor hebben we Marion!

Wie is Marion?

Marion komt al jaren op de markt, zowel toen ze nog bij de Enckhuizer Notenkraam werkte, als nu, om hobbyartikelen te scoren. Ze maakt de mooiste creaties – ook op aanvraag – onder de naam Marion’s Kaarten en CreatiesVoor de hobbykraam op de markt maakt ze regelmatig voorbeelden.

Tijd om er een professional bij te vragen dus! We knippen dit mooie waxinedoosje met beste wensen.

Marion: “Dit doosje gaan we vandaag maken. Er kunnen vier lichtjes in. Het plaatje is een Bella Lulu van Noor&zo.

“Dit is een voorbeeld van designpapier dat je kunt gebruiken. Je kunt natuurlijk ook zelf iets uitzoeken. Het designpapier dat ik gebruikt heb is van Jeannie’s Art.

Zoek vervolgens een mooie ster uit om toe te voegen. Deze sterren zijn van Joy Nr.6002/2001. Ik heb achter de opening van de lichtjes een stukje Mica geplakt.”

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen