Knippen met Marion | Kerstkaarten maken

Op de markt vind je niet alleen heerlijke verse etenswaren, mooie beenmode, telefoonhoesjes en bloemen. Je vind er ook alles om je creatieve dorst te lessen. Bij de hobbykraam vind je hobbyartikelen, kaarten en andere leuke en nuttige prulletjes. Ook voor al je mooie kerstkaarten moet je de dus gewoon op de markt zijn! Zeker voor kerstkaarten met een persoonlijke twist. Je kunt namelijk zelf je kerstkaarten knippen. Geen saaie, onpersoonlijke kaart dus, maar een mooie, vrolijke en persoonlijke kerstkaart om naar je geliefden te sturen. Hoe dan? Daarvoor hebben we Marion!

Wie is Marion?

Marion komt al jaren op de markt, zowel toen ze nog bij de Enkhuizer Notenkraam werkte, als nu om hobbyartikelen te scoren. Ze maakt de mooiste creaties – ook op aanvraag – onder de naam Marion’s Kaarten en CreatiesVoor de hobbykraam op de markt maakt ze regelmatig voorbeelden om mensen te laten zien hoe uitgebreid de mogelijkheden zijn.

We knippen vandaag deze mooie kerstkaart met Marion!

“Deze gaan we vandaag in elkaar zetten. Een vrolijke Kerstkaart met verschillende onderdelen van de hobbykraam”.

“De basiskaart is gemaakt met deze mal van dutchdoobadoo (nr.470.713.636). Speciaal gesneden in deze vorm”.

“Dit is het malletje wat onder de plaat zit. Hij wordt geperst in een machine. Deze is van Nellie Snellen (De MFD nr.108)”.

“Hang vervolgens nog wat leuke Kerstklokjes aan de zijkanten. Deze is van Marianne Design (Nr.CR 1343)”.

Zelf doen?

Zo heb je dus heel makkelijk en leuk je eigen persoonlijke kerstkaart in elkaar gezet! Ook proberen? Sjees naar de kaarten- en hobbykraam op jouw favoriete markt en vraag naar de mogelijkheden. Gegarandeerd heb je straks een originele en persoonlijke kaart om uit te sturen!

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen