Vishandel de Graaf is verhuisd met nieuwe viskar! 

Vishandel de Graaf is sinds kort niet meer te vinden op de Groenmarkt. Zij zijn verhuisd naar vrijdagmarkt De Hof. Ze zijn elke vrijdag dus weer te vinden op De Hof tussen alle andere kraampjes.

Vishandel de Graaf staat daar in een heel nieuw jasje, want zij hebben namelijk een nieuwe viskar! Deze viskar is voorzien van het nieuwste van het nieuwste, waardoor ze hun klanten nog beter kunnen helpen. De kraam is breder, hoger en dieper, waardoor er meer ruimte is om vis schoon te maken, klanten te helpen en vis te bakken. Er is ook nieuwe verlichting, waardoor het kopen van vis een prettige beleving wordt voor de klant.

Door de vernieuwde viskar is er nu nog meer plek voor een breder assortiment. De kraam ligt vol verse vis, schelpen, schaaldieren, vissalades, vis voor op de BBQ of ovenschotels. Daarnaast verkopen zij natuurlijk ook heerlijke gebakken vis, zoals bijvoorbeeld kibbeling of een lekkerbek. De hele dag door wordt er verse haring en verse vis gefileerd en schoongemaakt.

Ga snel langs om een kijkje te nemen bij de nieuwe plek en de nieuwe viskar van Vishandel de Graaf en vergeet vooral niet om een lekker visje mee te nemen. Vis is namelijk heel erg gezond. 😉

Kom gezellig langs op de Amersfoortse markt!

Geniet

Laat je inspireren door de Marktnieuws van de markt.

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen