Tip voor een dagje weg: Zomermarkt in Lichtenvoorde

Het is nog net geen zomervakantie, maar dat betekent natuurlijk niet dat de zomer niet gevierd mag worden. En aangezien het warm is deze week, zit die zomer misschien al lekker in je bol. En wat te doen met die zomerse weekenden? Lekker de hort op! Heerlijk toch, zo’n dagje weg? En waar ga je dan met je vrije dag heen? Wij hebben natuurlijk weer een leuke markttip voor jullie gevonden: De zomermarkt in Lichtenvoorde is zeker een bezoekje waard!

De zomermarkt

Deze markt is al zo’n 40 jaar oud. En dat is natuurlijk niet zomaar gebeurd. Jaarlijks vind je er rond de 25.000. bezoekers. Maar maak je geen zorgen, met ruim 100 kramen voelt het niet als een te drukke bende. Je kunt er van alles komen shoppen en lekker rondstruinen langs de kraampjes.

Tweedehands zomermarkt

Naast de kramen met van alles nieuws, vind je ook een tweedehandsmarkt op deze zomermarkt. Op een ingericht plein, speciaal voor particulieren. Je hoeft dus niet te wachten tot de vrijmarkt op Koningsdag. Bied hier de spullen aan, die je al jaren op zolder hebt liggen.

En meer

Naast de gezellige braderie is er nog meer te beleven. Wat dacht je van een concert, dweilorkesten, straattheater, attracties, bandjes, een bloemencorso een modelbouwclub en dans?

Best de moeite waard dus? Wij vinden van wel! Meer informatie over de markt vind je hier!

Geniet

Laat je inspireren door de Marktnieuws van de markt.

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen