Woensdagmarkt Markt

Wijk bij Duurstede, warenmarkt

Over Markt

Nu gesloten: Wo 8:30 - 13:00 uur

Op woensdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Wijk bij Duurstede. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Markt van Wijk bij Duurstede. Oftewel, deze markt is van alle markten thuis. Elke week keert de woensdagmarkt terug. Je kunt hier van 8:30 uur tot 13:00 uur terecht voor de kleine en grote boodschappen. De Markt markt in Wijk bij Duurstede is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 8:30 terecht. Hierdoor kunt u ’s middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Contact en routebeschrijving

Veel gestelde vragen

Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Wijk bij Duurstede.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Wijk bij Duurstede. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Wijk bij Duurstede en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen